Teambuilding

Optakt til at
flække brædder

Teambuilding

Flækkede brædder
med bare næver

Cheerleading

Lærte at
løfte i flok

Strandhåndbold

Hyggen kom
med målene

KEA Sommerfest

KEA afholdte en medarbejderevent for 375 medarbejdere, som skabte stort sammenhold og en del at tale om bagefter. Dagen bød på alt lige fra faglige oplæg, sportslige aktiviteter, kolde fadøl og til livemusik og dans hele natten.

Dagen startede med morgenbrød fra Grannys og indregistrering af de 375 fremmødte medarbejdere. Formiddagen bød på faglige oplæg og teambuilding, og deltagerne blev hver og én konfronteret med egne kræfter i disciplinen “Knæk et bræt med de bare næver”. Efter en lækker frokost fra Jespers Torvekøkken var der fælles indmarch på stadion og fællesbillede af medarbejderne på tribunerne.

Eftermiddagen bød på forskellige aktiviteter. Medarbejderne havde forinden arrangementet ønsket at deltage i en af følgende kategorier: “Sweat”, “No Sweat” eller “Cheerleading”. Inddelt i hold og guidet af en teamleder udfordredes medarbejderne i forskellige aktiviteter, og konkurrede i alt lige fra bueskydning og bowling til rundbold og flexfodbold.

Efter en omklædningspause bød aftenen på champagne og grillbuffet. Kødet kom direkte fra grillen, hvor professionelle kokke stod og tilberedte maden.

Resten af aftenen bød live musik og efterfølgende DJ op til dans, mens de kolde fadøl og den lune sommernat blev nydt i fulde drag. Da klokken slog midnat tændtes grillene atter og der blev serveret varme grillpølser og brød.

Udtalelse fra deltager:

”Jeg kan ikke bevæge mig, alle led knirker og min ryg værker. Medarbejderne på Lygten kravler rundt som gamle mennesker…, men de smiler over hele 5-øren. Tak for et fantastisk arrangement med masser af bevægelse på alle måder”

  • Idrætsdag/Olympiade-event
  • Foredrag, teambuilding fest og middag
  • 375 deltagere
  • For ansatte hos KEA