Konfirmationslokaler

En konfirmation er barnets første store festlige begivenhed hvor de, til forskel fra dåben, selv husker de                          har deltaget. For mange børn er det en stor og vigtig fest, som de både glæder sig til i lang tid, og husker                        resten af deres liv. Konfirmationen markerer overgangen mellem barndom og ungdom, og det er her hvor                      gud bekræfter det løfte om at være med barnet, som blev givet ved dåben.

I dag er det rituelle og religiøse aspekt af konfirmationen ikke det der stjæler det meste af opmærksomheden,                 men derimod den efterfølgende konfirmationsfest. En fest der for mange kræver en hel del planlægning.                       Noget af det forældre kan blive overrasket over når tiden pludselig er inde til at deres barn skal konfirmeres,                 er at de mange konfirmationslokaler for længst er blevet booket til forårets mange fester. Det handler derfor                om, at være ude i god tid, hvis I ønsker nogle flotte konfirmationslokaler med en god beliggenhed.

Flotte konfirmationslokaler i København

Hos Copenhagen Sport & Eventpark tilbyder vi helt unikke konfirmationslokaler med udsigt til det flotte og                     grønne Gladsaxe Stadion. Det er en anderledes kulisse end de gængse konfirmationslokaler har, og det vil                    uden tvivl garantere en uforglemmelig fest for alle deltagere, og særligt festens hovedperson, konfirmanden.

Vi benytter vores smukke selskabslokaler som konfirmationslokaler, og vi dekorerer og udsmykker lokalet                      efter jeres ønsker. Det betyder at vi kan kreere alverdens forskellige temaer hvad end det drejer sig om              brugen af bestemte farver, symboler eller objekter. Det kunne f.eks. være et konfirmationslokale udsmykket                   til den fodboldglade dreng eller den hesteglade pige – naturligvis på en æstetisk måde så det er en kærlig hyldest           til konfirmanden.

Planlæg jeres konfirmation sammen med os

Der er mange store beslutninger og små detaljer der skal på plads, når en konfirmation skal arrangeres og afholdes.      Vi ved det kan være en tidskrævende opgave, og at det ikke er alle forældre der har tid eller overskud til at stå for det hele selv. Derfor tilbyder vi muligheden for, at I kan efterlade opgaven i trygge hænder hos os.

Vi aftaler i fællesskab hvordan festen skal forløbe, og I fortæller hvilke ønsker I har til dagens program, valg af menu, udsmykning af vores konfirmationslokaler samt eventuel underholdning på dagen. På grund af vores store professionelle netværk kan vi få det meste til at ske, uanset hvilken type mad eller underholdning I drømmer om. Kontakt os med det samme så vi kan planlægge jeres store fest.