Selskabslokaler

selskaber

Er du på udkig efter unikke selskabslokaler med god beliggenhed i København? Find dem hos Copenhagen Sport & Eventpark og book i dag.

Selskabslokaler hos Copenhagen Sport & Eventpark

Skal I arrangere en større begivenhed såsom en firmafest, reception, konfirmation, julefrokost, bryllup eller lignende, og leder I efter de helt rette selskabslokaler i København til formålet? Så bør I overveje vores selskabslokaler hos CPH Sports og Eventpark, der ligger i flotte og helt enestående omgivelser, med udsigt over det grønne Gladsaxe Stadion.

Hos Copenhagen Sports og Eventpark får I mulighed for at planlægge en hel ekstraordinær begivenhed i samarbejde med os – vi går nemlig ikke af vejen for at skræddersy en helt særlig aften for jer og jeres gæster. Drømmer I om en perfekt udført temafest med f.eks. Las Vegas eller Oktoberfest som omdrejningspunkt? Så kan vi arrangere alt fra ølkrus og lederhosen til roulette og blackjack. Valget er jeres, og vi kan hjælpe jer med at få planlagt det helt perfekte program til dagen, så alle får en mindeværdig oplevelse.

Kombiner arrangementet med sjove aktiviteter

Når I afholder en begivenhed i vores selskabslokaler i København, har I både sport- og festfaciliteter til jeres rådighed. Selve selskabslokalerne er store, rummelige og har masser af naturligt lys fra det åbne stadion, og det er ligeledes let for gæsterne at komme ud og få frisk luft i de grønne omgivelser. Lokalerne er fleksible og kan tilpasses til de ønsker I måtte have for jeres arrangement.

Det betyder at vi kan hjælpe jer med at skræddersy et unikt program for dagen, med mulighed for særlige temaer og spændende aktiviteter. Der er bl.a. mulighed for at prøve bueskydning, tage en tur i skøjtehallen, holde late night bowl m.m. Hvis I ønsker andre aktiviteter end dem vi kan tilbyde, har vi mange samarbejdspartnere, som vil være med til at gøre arrangementet perfekt for jer.

I selskabslokalerne er der ligeledes alt det AV udstyr I måtte få brug for inkl. projektor, lærred og mikrofoner, og der er naturligvis også trådløst internet til fri brug.

Med eller uden catering

Når I lejer et af vores selskabslokaler i København forpligter I jer ikke til at bestille catering, men der er gode muligheder for at udnytte en af vores mange samarbejdspartnere i gastronomibranchen. Uanset hvilke ønsker og krav I måtte have til maden der skal serveres, kan vi sammensætte den ideelle menu sammen med jer. Dette gælder hvad end det drejer sig om uformelle pindemadder og sandwich serveret på plænen, eller en stor overdådig galla-middag med alt hvad det madglade hjerte begærer.

Transportmuligheder til selskabslokalerne

De flotte selskabslokaler ligger i Gladsaxe kommune, i København, og er placeret strategisk godt i forhold til både motorvej og offentlig transport. Det vil sige at det er nemt for jeres gæster at komme til og fra arrangementet, uanset hvor i landet de kommer fra.

Priser på leje af selskabslokaler I København

Er I interesseret I at snakke nærmere omkring jeres forestående arrangement, og vil I høre mere om priser, så giv et kald eller skriv en mail til os med det samme. På den måde kan vi snakke om de behov og ønsker I har, og kan finde den helt perfekte løsning til jer.